Algemeen
Van der Cammen Lijfspreuk geeft geen medische behandelingen. Bij medische klachten dien je met je behandelend arts of specialist te overleggen voordat je een massagebehandeling ondergaat. Van der Cammen Lijfspreuk kan niet aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade als gevolg van de behandelingen.

Intake en je gezondheid
Voor aanvang van je eerste massagebehandeling stelt Van der Cammen Lijfspreuk je een aantal vragen om inzicht te krijgen in je medische gegevens. Bij twijfel over de behandeling van een bestaande aandoening heeft Van der Cammen Lijfspreuk het recht om de behandeling te staken en je door te verwijzen naar een arts. Wanneer je arts erin toestemt kun je natuurlijk een vervolgafspraak maken.
Ben je al onder behandeling van een arts, therapeut of specialist dan kan je van tevoren overleggen of een massage geen problemen kan veroorzaken die je behandeling verstoren. Je waarschuwt Van der Cammen Lijfspreuk onmiddellijk als je welbevinden op enige wijze wordt aangetast.
Eventueel gebruik van medicijnen, behandeling van een arts, therapeut of specialist dien je voor aanvang van de massage aan Van der Cammen Lijfspreuk mede te delen. In een aantal gevallen is een aanpassing van de massage namelijk noodzakelijk.

Privacy
In verband met de veiligheid van Van der Cammen Lijfspreuk worden je gegevens genoteerd in een cliëntenbestand. Persoonlijke en medische gegevens worden niet aan derden verstrekt. Je e-mailadres wordt door Van der Cammen Lijfspreuk opgeslagen en enkel voor promotionele doeleinden van Van der Cammen Lijfspreuk  gebruikt. Hiervoor kun je jezelf uiteraard ook weer afmelden.

Aansprakelijkheid
Van der Cammen Lijfspreuk is niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen en/of letsel van de massage die gegeven wordt en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor medische en/of andere kosten en afspraken die hieruit voortkomen.
Van der Cammen Lijfspreuk is niet aansprakelijk voor beschadiging van persoonlijke bezittingen.

Annulering
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden gewijzigd of afgezegd. Bij niet tijdig annuleren worden de behandelkosten in rekening gebracht.
Van der Cammen Lijfspreuk heeft het recht cliënten te weigeren.

Verantwoordelijkheden cliënt
Je bent verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie m.b.t. je gezondheid.
Hygiëne en ethiek worden hoog geacht door Van der Cammen Lijfspreuk. Van der Cammen Lijfspreuk verwacht van cliënten daar eveneens zorg voor te dragen.
Tijdens de massagebehandeling dient je mobiele telefoon te zijn uitgeschakeld of op stil gezet.
Bij een massage aan huis/op locatie dient er een ruimte van ca. 6 tot 8m2 beschikbaar te zijn.

Betaling
Na de behandeling ontvang je een rekening. Je kunt deze contant betalen of per internetbankieren overmaken.

Voor alle duidelijkheid
Van der Cammen Lijfspreuk verricht geen erotische handelingen. Als je Van der Cammen Lijfspreuk seksueel benadert, stopt zij de massage en word je verzocht van de massagetafel te gaan. Je zal de massage moeten betalen. Tevens zal er aangifte bij de politie worden gedaan.